Pretraga
Close this search box.

Uslovi korišćenja

Upotreba internet sajta
Sav materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu “Sajt”) je zaštićen autorskim pravima i svaka neovlašćena upotreba može predstavljati kršenje Zakona o autorskom i srodnim pravima, Zakona o žigovima ili drugih zakona iz oblasti intelektualne svojine. Osim ukoliko je drugačije naznačeno na drugom mestu na ovom sajtu, sav sadržaj možete pregledati, kopirati, štampati ili preuzimati isključivo za ličnu, nekomercijalnu upotrebu i u informativne svrhe, pod uslovom da sve naznake o autorskim pravima ili drugim vlasničkim informacijama koji su sadržani u originalnom dokumentu zadržite u svim kopijama. Ne možete menjati sadržaj ovog sajta ni na koji način, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe. Ne uzimajući u obzir prethodno navedeno, bilo koji softver ili drugi materijal dostupan za preuzimanje ili korišćenje preko ovog sajta koji poseduje sopstvene uslove korišćenja ili licenciranja nalazi se pod zaštitom tih uslova. Ukoliko prekršite bilo koji od ovih Uslova, vaša dozvola za upotrebu sajta će biti povučena i bićete obavezni da odmah uništite sve sadržaje koje ste preuzeli ili odštampali. Osim ako je eksplicitno drugačije naznačeno ovde ili na nekoj drugoj stranici ovog sajta, ništa ovde sadržano, bilo izričito, prećutno, odricanjem ili na drugi način, vam ne daje pravo da koristite bilo koji deo intelektualne svojine koju ste pronašli na Sajtu.

Valuta
Sve cene su prikazane u dinarima. Prilikom finalne naplate, vaš račun će biti zadužen za ukupan iznos porudžbine sa obračunatim PDVom. Sva plaćanja će biti izvršena u srpskoj valuti – dinar (RSD).

Uslovi otkazivanja porudžbine
Ukoliko želite da otkažete svoju porudžbinu, molim vas da nas kontaktirate najkasnije 48h pre planirane dostave poručene robe, u suprotnom smatraćemo da će doći do realizcije i na dan planirane dostave bićete zaduženi za ceo iznos vaše porudžbine. Naš kontakt mail za sve reklamacije i informacije je podrska@supervlazno.com

Dostava
Rok za dostavu porudžbine je od 2 do 5 dana. Dostavu pošiljki na teritoriji Srbije vrši BEX kurirska služba. Troškovi dostave se posebno naplaćuju. U trenutku kada kurir preuzme pošiljku od nas, kupcu na viber stiže poruka da  je paket preuzet i da isti može očekivati sutradan. Kuriri pokušavaju dostavu 2x, dva dana i nakon drugog neuspešnog pokušaja paket vraćaju nazad.

Uslovi reklamacije
Ukoliko niste zadovoljni našom uslugom ili proizvodom, molimo vas da nas kontaktirate putem e-maila podrska@supervlazno.com. Imate pravo da u roku od 14 dana od datuma prijema pošiljke podnesete zahtev za zamenu proizvoda ili povrat novca. Reklamirani proizvod mora biti u zatečenom stanju, nikako korišćen ili pola korišćen. Zaposleni u Supervlažno online shop-u koji su zaduženi za reklamacije, dužni su da vam odgovore najkasnije 48h po prijemu vašeg maila. Ukoliko ustanovimo da vaša reklamacija ima osnova, Supervlažno online shop će vam izvršiti reklamaciju. Ukoliko se reklamacija tiče zamene veličine proizvoda, u tom slučaju kupac je dužan da snosi troškove u oba smera. Ukoliko se reklamacija tiče zamene proizvoda zbog pogrešno poslatog ili neispravno poslatog proizvoda od strane Supervlažno online shop-a, u tom slučaju troškove dostave u oba smera snosi Supervlažno online shop. Ukoliko niste zadovoljni proizvodom ili vam se jednostavno ne sviđa, u tom slučaju izvršićemo povrat celokupnog iznosa nakon što kupac prethodno pošalje proizvod nazad pošiljaocu.

Saglasnost i promena uslova
Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa navedenim uslovima korišćenja. Supervlažno online shop se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani.
Korpa